fbpx

Kurpitsaviikkojen

À la Carte

menu

Krouvin Kurpitsaviikot

Kurpitsaviikkojen À la Cartea tarjoillaan 10.10. - 26.10.2025 aukioloaikojen mukaan. À la Carte -menu on tehty lähituottajien raaka-aineista ja tietenkin Rannikon puutarhan kurpitsoista.

Kurpitsaviikot Salo

ALKURUOAT

Juustosalaatti (L, G) – 15/22
Rapeaa salaattisekoitusta, marinoitua kurpitsaa, kurpitsansiemeniä, kurpitsa-vinegretteä ja friteerattua kurpitsaa (Vaanelan puutarha, Perniö)
 
 
Kurpitsakeitto (L, G, saatavana V) – 13/17
Pehmeää ja mausteista kurpitsakeittoa, inkiväärijogurttia ja kurpitsansiemencrumblea (Rannikon Puutarha, Halikko)
 
 
Härkätartar (M, G) – 16/25
Luomuhärästä tehtyä tartaria, kurpitsamajoneesia sekä pikkelöityä ja friteerattua kurpitsaa (Saloniemen juustola, Laitila‚ Rannikon Puutarha, Halikko)

PÄÄRUOAT

Viikinkien pippuripihvi (L, G) – 44
Härän sisäfileepihvi 160 gr., pehmeää pippurikastiketta, kurpitsapyrettä, paahdettua kurpitsaa ja friteerattuja lohkoperunoita (Rannikon Puutarha, Halikko)
 
 
 
Päivän kala (L, saa G) – 33

Paistettua kotivesien kalaa, kermaista kurpitsakastiketta, peruna-kurpitsapyrettä ja pikkelöityä kurpitsaa (Toivosen lähikala, Mynämäki; Rannikon Puutarha, Halikko)

 

 

Kurpitsapasta (L, saa V) – 22

Mausteista kurpitsakastiketta, paahdettua kurpitsaa ja parmesanjuustoa (Rannikon Puutarha, Halikko)

 

 

Kanaa (L, G) – 26

Paahdettua kanaa, peruna-kurpitsapyrettä ja tummaa kurpitsakastiketta (Laaksosen tila, Marttila; Rannikon Puutarha, Halikko)

 

 

Lehtipihvi (L, G) – 28

Naudan ulkofileepihvi, kurpitsakermaan muhennettua perunaa ja tummaa kurpitsakastiketta (Rannikon Puutarha, Salo)

 

 

Gicelin burger (L, saa G ja V) – 27

Briossisämpylän välissä luomukarjan jauhelihapihvi 160g, cheddarjuustoa, salaattia, pikkelöityä kurpitsaa ja kurpitsamajoneesia. Lisänä kurpitsa-coleslaw, maalaisranskalaisia ja kurpitsamajoneesia (Saloniemen juustola, Laitila; Rannikon Puutarha, Halikko)

LASTEN ANNOKSET

Alle 12-vuotiaat syövät aikuisen kanssa 10 eurolla

 

Pikku aaveen lihapullat (L, G)

Perunamuhennosta ja kurpitsakastiketta

 

Velhon kanapalat (M, G)

Friteerattua perunaa ja kurpitsamajoneesia 

 

Gicelin kauhuburger (L, saa G ja V)

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Saloniemen juustola, Laitila), cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia. Lisänä maalaisranskalaisia ja kurpitsamajoneesia.

JÄLKIRUOAT

Porkkana-kurpitsakakkua (VL) – 12

Vaniljajäätelöä, kurpitsa-kinuskikastiketta, friteerattua kurpitsaa ja sokeroitua kurpitsaa (Rannikon Puutarha, Halikko)

 

Kurpitsa Eton mess (L, G) – 8

Kurpitsamoussea, kurpitsakastiketta ja kurpitsamarenkia (Rannikon Puutarha, Halikko)


Affogato (VL, G) – 8

Vaniljajäätelöä ja espressoa 


Juusto (L, G) –6

Pala kotimaista juustoa (Saloniemen juustola, Laitila), kurpitsahilloketta ja kurpitsansiemeniä (Rannikon Puutarha, Halikko)



L=LAKTOOSITON     V=VEGAANINEN     G=GLUTEENITON     M=MAIDOTON

 

Käytämme vain kotimaista lihaa. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Pöytävaraus

Tee pöytävaraus alla olevan lomakkeen kautta.
Voit myös soittaa ravintolaan puhelinnumeroon: 0442446590.