Krouvin ovet ovat suljettuna valtioneuvoston määräyksellä hetkellisesti, mutta Krouvin keittiö loihtii joka viikonlopuksi oman Krouvin herkkukassin.

Lounas

Krouvin

Kevään uusi

À la Carte menu

À la Carte menu

Keittiön herkut valmistetaan huolella alusta alkaen kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Ruuat valmistetaan parhaimmista satokauden herkuista. Jokainen annos on käsityönä tehty taidonnäyte.

SALAATIT / ALKURUOAT

Naturel (V) – 7 / 11

Kana (L) – 9 / 13

Lämminsavulohi (L) – 10 / 15

Salaattiannokset sisältävät paahdettuja ja marinoituja kauden kasviksia ja juureksia, rapeita salaatteja, paahdettua härkäpapurouhetta sekä siemeniä ja talon kastiketta. Lisänä Krouvin paakarin saaristolaisleipää (myös gluteenittomana). 


Tattariblini (L, G) –  15

Muikunmätimoussea, marinoitua punasipulia


Paahdettu palsternakkakeitto (V) – 10 / 15

Pikkelöityä omenaa, versosalaattia, kuusiöljyä

BURGERIT

Gicelin burger (L, myös gluteenittomana) – 20

Heli’s Highlandin ylämaankarjasta valmistettu mausteinen jauhelihapihvi, briossi-/ruissämpylä, cheddaria, karamellisoitua sipulia, salaattia, tomaattia, suolakurkkua, maalaislohkot ja aiolia

 

Vegaaniburger  (V) – 17

Karviaisten tilan härkäpavuista valmistettu härkäpapupihvi, ruissämpylä, karamellisoitua sipulia, suolakurkkua, tomaattia, salaattia, maalaislohkot ja aiolia

PÄÄRUOKA

PÄÄRUOKIIN SISÄLTYY YKSI LISUKE

Viikinkien pippuripihvi (L, G) – 29

Takuumurea pihvi (160 g) naudan sisäfileestä, pehmeää pippurikastiketta

 

Lehtipihvi (L, G) – 19

Naudan ulkofileetä (180 g), maustevoi

 

Härkäpapupihvi (V, G) – 17

Karviaisten tilan härkäpavuista valmistettu härkäpapupihvi, aiolia, kuusiöljyä, juureksia 

 

Päivän kala (L, G) – 25

Paistettua kotivesien kalaa, savuvoikastiketta

 

Puutarhurin kana (L, G) – 18

Rapeaksi paistettua yrttimarinoitua Korimäen tilan maalaiskanaa Marttilasta, vihanneksia, juureksia, yrttikastiketta

 

Karitsapasta (L) – 18

Mikkolan tilan karitsan jauhelihaa ja paistia Halikon Hajalasta, tagliatelle, tomaattia, valkosipulia, yrttejä

 

Krouvin herkkuvati kahdelle keskiajan tyylin (L, G) – 46

Heli´s Highlandin ylämaankarjan härkää, Korimäen tilan kananpoikaa, Ferie´s Sausagen kotimakkaraa sekä juurespaistikkaat päivän kastikkeen kera

 

Kanipata (L, G) – 25

Ruukussa haudutettua Hovitallin tilan kania Salon Veitakkalasta vihannesten ja perunoiden kera, creme fraicheä ja paljon yrttejä

LISUKKEET

Vihersalaattia (L, G)

Maalaislohkot (V, G)

Kasvis-juurespaistos (sis.perunaa) (V, G)

Päivän risotto (L, G)

LASTEN ANNOKSET

Burgerit (L) – 9,50

samat burgerit ”mini”versiona

 

 Lasten lehtipihvi (L, G) – 9,50

 

 Paistettua lohta (L, G) – 9,50

 

Grillattua kanaa (L, G) – 9,50

VIININ KANSSA

Maalaisjuustolautanen (L) – 11

Kolme palaa suomalaista juustoa ja talon itsetehtyä hilloketta sekä Krouvin paahdettua mallasleipää.  

JÄLKIRUOAT

Jäätelöannos  (L, G) – 5 

Päivän kakku ja kahvi – 8 

Päivittäin vaihtelevaa laaja makeavalikoima vitriinistä.

Krouvin ovet ovat suljettuna valtioneuvoston määräyksellä hetkellisesti, mutta Krouvin keittiö loihtii joka viikonlopuksi oman Krouvin herkkukassin.

Yhteystiedot

Rikalan Krouvi 2021