Härkätartar (L, G) – 16 / 25
Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), pohjoismaista pestoa, paahdettuja siemeniä ja friteerattua nokkosta
Savusiika (L) – 14
Krouvissa savustettua siikaa, karhunlaukkakastiketta, pikkelöityä parsaa ja mallasta
Vuohenjuustosalaatti (VL, G) – 13 / 22
Vuohenjuustoa moussena ja palana (Saloniemen tila, Laitila), marinoitua raparperia (Veitakkalan kartano, Salo), salaatteja (Vaanelan puutarha, Perniö; Lindrothin puutarha, Turku) ja yrttikastiketta
Lehtipihvi (L, G) – 28
Luomuhärän ulkofileestä lehtipihvi (Heli´s Highland, Paimio), murskattua yrttiperunaa, BBQ-maustevoita ja kevään kasviksia
Pippuripihvi (L, G) – 44
Luomuhärän sisäfilepihvi 160gr. (Heli´s Highland, Paimio), porkkanapyrettä, kevään kasviksia, pippurikastiketta ja friteerattua perunaa
Päivän kala (L, saatavana G) – 33
Fenkolivoissa paistettua kotivesien kalaa (Toivosen lähikala, Mynämäki), hernepyrettä, murskattua yrttiperunaa, ruohosipulikastiketta ja pikkelöityä kurkkua
Kanaa (L, G) – 26
Hunajaglaseerattua kanaa (Laaksosen tila, Marttila), porkkanapyrettä, friteerattua perunaa ja tummaa rakuunakastiketta
Tofu (V) – 23
Friteerattua tofua (Jalofoods, Tammisaari), hernepyrettä ja belugalinssi-ragua
Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 27
Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, aiolia, punasipulia, Myrttisten suolakurkkua ja tomaattia. Lisänä Coleslawta, aiolia ja maalaisranskalaisia
Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 13
Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia. Lisänä maalaisranskalaisia ja ketsuppia
Lasten kala (L) – 13
Paistettua päivän kalaa, voikastiketta, perunaa sekä tomaattia ja kurkkua
Juusto (VL, G) – 7
Pala juustoa (Saloniemen tila, Laitila), porkkanahilloketta ja mantelia
Pistaasia ja mansikkaa (L) – 12
Pistaasikakkua, raparperigranite (Veitakkalan kartano, Salo) ja mansikkaa
Jäätelöannos (VL, G) – 8
Vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta ja marenkia
Maa-artisokkakeitto (L, G) – 12
Pehmeää maa-artisokkakeittoa, friteerattua maa-artisokkaa (Haukkalan tila, Salo) ja marinoitua omenaa (Paulan Puutarha, Angelniemi)
Pippuripihvi (L, G) – 40
Luomunaudan sisäfileepihvi 160 g. (Saloniemen juustola, Laitila), palsternakkapyrettä, oluessa haudutettua sipulia, friteerattua perunaa ja pippurikastiketta
Minttujäädyke (VL, G) – 10
Lämmintä suklaakastiketta, minttulunta ja suklaacrumblea
Härkätartar (M, G) – 16
Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), kapriksia, pikkelöityjä suppilovahveroita Perttelin metsistä, friteerattuja juureksia sekä Worchestershire-majoneesia
Päivän kala (L, saatavana G) – 32
Paistettua kotivesien kalaa (Toivosen lähikala, Mynämäki), murskattua tilliperunaa ja mätikastiketta
Minttujäädyke (VL, G) – 10
Lämmintä suklaakastiketta, minttulunta ja suklaacrumblea
Kylmäsavuhauki (L) – 15
Kylmäsavustettua haukea (Toivosen lähikala, Mynämäki), mallasmurua, pikkelöityä fenkolia ja sinappikastiketta
Kanaa (L, G) – 26
Paistettua kanan rintafilettä (Laaksosen tila, Marttila), rosmariini-perunakakkua, haudutettua purjoa ja tummaa omenakastiketta
Jäätelöannos (VL, G) – 8
Vanilja/suklaajäätelöä, kinuskikastiketta ja marenkia
Käytämme vain kotimaista lihaa.
Kerrothan henkilökunnallemme mahdollisista erityisruokavalioistasi, valmistamme tuotteet juuri sinulle sopiviksi.Pidämme oikeudet muutoksiin.
Huomioithan, että gluteenittomat tuotteemme valmistetaan samassa tilassa, jossa käsitellään myös gluteenia. Emme voi taata tuotteiden täydellistä gluteenittomuutta.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta.
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.