Härkätartar (M, G) – 16 / 25
Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), kapriksia, paahdettua punajuurta, sipulia sekä sinappikastiketta
Ravioli (L) – 14
Korvasienitäytteinen ravioli, sipuli-lientä ja parmesanjuustoa
Vuohenjuusto (L, G) – 12 / 19
Vuohenjuustomoussea (Saloniemen tila, Laitila), pikkelöityä kaalia, marinoituja kasviksia, salaatteja
(Lindrothin puutarha, Turku), sitruunavinegretteä ja siemeniä
Karitsaa (L) – 36
Karitsaa kahdella tavalla (Mikkolan tila, Halikko; ), porkkanapyrettä, lipstikka-spelttiä ja sitruuna-timjamikastiketta
Pippuripihvi (L, G) – 42
Härän sisäfilepihvi 160gr., maa-artisokkapyrettä, paahdettua maa-artisokkaa (Haukkalan tila, Salo), friteerattua perunaa ja pippurikastiketta
Päivän kala (L, saatavana G) – 33
Fenkolivoissa paistettua kotivesien kalaa, poltettua perunaa ja ruohosipulikastiketta
Kanaa (L) – 26
Hunajaglaseerattua kanaa (Laaksosen tila, Marttila), lipstikka-spelttiä, paahdettuja juureksia ja sitruuna-timjamikastikett
Vehtipihvi (V, G) – 23
Vegaaninen lehtipihvi, BBQ-maustevoita ja poltettua perunaa
Gicelin burger (L, saatavana G) – 26
Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, aiolia, punasipulia, Myrttisten suolakurkkua ja tomaattia. Lisänä Coleslawta, aiolia ja maalaisranskalaisia
Gicelin burger (L, saatavana G) – 13
Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia. Lisänä on maalaisranskalaisia ja ketsuppia.
Lasten kala (L) – 13
Paistettua päivän kalaa, voikastiketta, perunaa sekä tomaattia ja kurkkua
Juusto (L, G) – 7
Pala juustoa (Saloniemen tila, Laitila), sokeroitua punajuurta ja mantelia
Tyrnimousse (VL, G) – 10
Suolakaramellia, kauracrumblea ja valkosuklaakristallia
Jäätelöannos (VL, G) – 8
Vaniljajäätelöä, raparperikastiketta ja marenkia
Maa-artisokkakeitto (L, G) – 12
Pehmeää maa-artisokkakeittoa, friteerattua maa-artisokkaa (Haukkalan tila, Salo) ja marinoitua omenaa (Paulan Puutarha, Angelniemi)
Pippuripihvi (L, G) – 40
Luomunaudan sisäfileepihvi 160 g. (Saloniemen juustola, Laitila), palsternakkapyrettä, oluessa haudutettua sipulia, friteerattua perunaa ja pippurikastiketta
Minttujäädyke (VL, G) – 10
Lämmintä suklaakastiketta, minttulunta ja suklaacrumblea
Härkätartar (M, G) – 16
Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), kapriksia, pikkelöityjä suppilovahveroita Perttelin metsistä, friteerattuja juureksia sekä Worchestershire-majoneesia
Päivän kala (L, saatavana G) – 32
Paistettua kotivesien kalaa (Toivosen lähikala, Mynämäki), murskattua tilliperunaa ja mätikastiketta
Minttujäädyke (VL, G) – 10
Lämmintä suklaakastiketta, minttulunta ja suklaacrumblea
Kylmäsavuhauki (L) – 15
Kylmäsavustettua haukea (Toivosen lähikala, Mynämäki), mallasmurua, pikkelöityä fenkolia ja sinappikastiketta
Kanaa (L, G) – 26
Paistettua kanan rintafilettä (Laaksosen tila, Marttila), rosmariini-perunakakkua, haudutettua purjoa ja tummaa omenakastiketta
Jäätelöannos (VL, G) – 8
Vanilja/suklaajäätelöä, kinuskikastiketta ja marenkia
L=LAKTOOSITON V=VEGAANINEN G=GLUTEENITON M=MAIDOTON
Käytämme vain kotimaista lihaa.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.