Viikinkien pippuripihvi (L, G) – 29
Takuumurea pihvi sisäfileestä, hunajajuureksia, juurespyreetä.
Lehtipihvi (L, G) – 19
Pariloitua naudan ulkofileetä, maustevoita, juurespaistoista.
Wanhantuvan ankkalan ankankoipia (L, G) – 23
Haudutettua punakaalia, pihlajanmarja-omenachutney, juureksia.
Juurespihvit (V, G) – 16
Talon juurespihviä, marinoituja luomuhirssiä, juureksia ja punajuurihummusta.
Päivän kala (L, G) – 25
Paistettua kotivesien kalaa, perunoita, juurespyreetä, yrttikastiketta.
Krouvin herkkuvati kahdelle keskiajan tyylin (L, G) – 42
Häränfileetä, riistamakkaraa, kananpoikaa sekä hunajaiset vihannespaistikkaat ja hirssiä
Riistaa ruukussa (L, G) – 29
Ruukussa haudutettua hirveä ja peuraa juuresten ja perunoiden kera.