Krouvin

À la Carte

À la Carte

Lähituottajat ovat lähellä sydäntämme. À la Carte -menu suunnitellaan käyttäen lähituottajien raaka-aineita.
Jokainen annos on alusta saakka käsityönä tehty taidonnäyte.

Suosittelemme ryhmämenuita yli 10-hengen seurueille. Olethan yhteydessä niin teemme tarjouksen.

SALAATIT / ALKURUOAT

Lohta, kurkkua ja kvinoaa (L,G) – 15

Konfattua lohta, kurkkua eri tavalla, friteerattua kvinoaa

Juusto-tomaattisalaatti (L,G, saa vegaanina) – 10/15

Erilaisia luomujuustoja Saloniemen tilalta, marinoituja, värikkäitä tomaatteja ja yrttejä capresen tapaan

Korvasientä ja nokkosta (L,G) – 10/15

samettinen, kermainen korvasienikeitto nokkosvaahdollaa

PÄÄRUOAT

Viikinkien naudanpihvi (L, G) – 43

Takuumurea naudan sisäfileepihvi 180gr., talon pehmeää bearnaisekastiketta, kevään vihanneksia, friteeratut maalaislohkoperunat

 

Päivän kala (L,G) – hinta vaihtelee, lisätietoja tarjoilijalta

Paistettua kotivesien kalaa, korvasienimuhennosta,  perunoita

Kanaa ja parsaa (L,G) – 25

Parsalla täytettyä, rapeaksi paistettua kananrintaa pinaatti-perunapyreellä

Pasta (L) – 20

pappardellepastaa, vuohenjuustoa, karhunlaukkaa

Karitsaa ja vuohta (L,G) – 39

Mikkolan tilan karitsan maksaa (Mikkolan tila, Halikko), Saloniemen tilan vuohen ulkofileetä,  lampaanjuusto-polenta, rosmariini-punaviinikastiketta, kasviksia  

Gicelin burger (L) – 20

Briossisämpylän välissä Hereford karjan luomujauhelihapihvi (Ylivesän luomutila, Kruusila), cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia, suolakurkkua, tomaattia, majoneesia, Coleslow, maalaisranskalaisia ja valkosipulimajoneesidippiä

Seitan-kasvisvarras (V) – 22

Talon seitania, kesän vihanneksia grillattuna, lisukkeena minttu”jogurttia”, lämmin linssi-kvinoatabboulehia

LASTEN ANNOKSET

Gicelin burger (L) – 13

Briossisämpylän välissä Hereford karjan luomujauhelihapihvi (Ylivesän luomutila, Kruusila), cheddarjuustoa, tomaattia, majoneesia, Coleslow, maalaisranskalaisia ja majoneesi/ketsuppidippiä

Lohiperhoset (L,G) – 13

Paahdettua lohta, perunamuusia, kermaviilikastiketta

NAPOSTELTAVA

Maalaisjuustolautanen (L) – 15

Kolme palaa suomalaista juustoa läheltä (Saloniemen juustola, Laitila; Kolatun juustola, Somero), talon itsetehtyä hilloketta, marjoja. 

JÄLKIRUOAT

Raparperia ja vaniljaa (L) – 10

Raparperivispipuuroa, vaniljakastiketta, vaniljajäätelöä, raperperia monella tavalla

L=LAKTOOSITON     V=VEGAANINEN   G=GLUTEENITON     M=MAIDOTON

 Kerrothan henkilökunnallemme mahdollisista erityisruokavalioistasi, valmistamme tuotteet juuri sinulle sopiviksi.

Käytämme vain kotimaista lihaa.

Pidämme oikeudet muutoksiin.