fbpx

Krouvin

À la Carte

À la Carte

Lähituottajat ja lähituottajien vastuullisesti ja puhtaasti tuotetut raaka-aineet ovat lähellä sydäntämme.
À la Carte -menu suunnitellaan käyttäen lähituottajien raaka-aineita.
Kaikkiin annoksiin kuuluu Ailan hapanjuurella tehtyjä leipiä.

*HUOM
La 30.11. À la Carte klo 12-16. Krouvin joulupöytä klo 18.00 alkaen, ei À la Cartea.

ALKURUOAT

Härkätartar (M, G) – 16 / 25

Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), kapriksia, pikkelöityjä suppilovahveroita Perttelin metsistä, friteerattuja juureksia sekä Worchestershire-majoneesia 

 

Kylmäsavuhauki (L) – 15

Kylmäsavustettua haukea (Toivosen lähikala, Mynämäki), mallasmurua, pikkelöityä fenkolia ja sinappikastiketta

 

Maa-artisokkakeitto (L, G) –  12 / 18

Pehmeää maa-artisokkakeittoa, friteerattua maa-artisokkaa (Haukkalan tila, Salo) ja marinoitua omenaa (Paulan Puutarha, Angelniemi)

PÄÄRUOAT

Karitsa (L, G) –  40

Ylikypsää karitsaa sekä karitsan paistia (Mikkolan lammastila, Hajala; Herrakunnan Lammas, Pertteli), rosmariini-perunakakkua, omenapyrettä ja tummaa omenakastiketta (Paulan Puutarha, Angelniemi)

 

 

Pippuripihvi (L, G) – 40

Luomunaudan sisäfileepihvi 160 g. (Heli´s Highland, Paimio), palsternakkapyrettä, oluessa haudutettua sipulia, friteerattua perunaa ja pippurikastiketta

 

 

Kanaa (L, G) –  26

Paistettua kanan rintafilettä (Laaksosen tila, Marttila), rosmariini-perunakakkua, haudutettua purjoa ja tummaa omenakastiketta

 

 

Lehtipihvi (L, G) –  28

Luomunaudan ulkofileepihvi 160 g. (Heli´s Highland, Paimio), maalaisranskalaisia, rucolamaustevoita ja paahdettuja juureksia

 

 

Päivän kala (L, saatavana G) – 32

Paistettua kotivesien kalaa (Toivosen lähikala, Mynämäki), murskattua tilliperunaa ja mätikastiketta 

 

 

Selleri (V, G) – 23

Karamellisoitua juuriselleriä, selleripyrettä, belugalinssejä ja omenaa (Paulan Puutarha, Angelniemi)

 

 

Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 25

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio), pekonia, cheddarjuustoa, habanero-majoneesia, punasipulia, suolakurkkua ja tomaattia. Lisänä Coleslawta, habanero-majoneesia ja maalaisranskalaisia

LASTEN ANNOKSET

Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 13

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Saloniemen tila, Laitila), cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia. Lisänä maalaisranskalaisia ja ketsuppidippiä

 

Lasten kala (L) – 13

Paistettua päivän kalaa, voikastiketta, perunapyreetä sekä tomaattia ja kurkkua

JÄLKIRUOAT

Minttujäädyke (VL, G) – 10

Lämmintä suklaakastiketta, minttulunta ja suklaacrumblea

 

Juusto (G, saatavana V) – 15

Kolme erilaista juustoa suomalaisilta juustoloilta (Peltolan juustola, Suonenjoki; Jukolan Juusto, Leivonmäki; Saloniemen juustola, Laitila), kirsikka-lakritsi hilloketta ja pähkinää

 

Jäätelöannos (VL, G) – 8

Vanilja/suklaajäätelöä, kinuskikastiketta ja marenkia

L=LAKTOOSITON     V=VEGAANINEN     G=GLUTEENITON     M=MAIDOTON


Käytämme vain kotimaista lihaa. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.