fbpx

Krouvin

À la Carte

À la Carte

Lähituottajat ja lähituottajien vastuullisesti ja puhtaasti tuotetut raaka-aineet ovat lähellä sydäntämme.
À la Carte -menu suunnitellaan käyttäen lähituottajien raaka-aineita.

Perjantaisin carte saatavilla lounaan jälkeen klo 15 alkaen.

ALKURUOAT

Härkätartar (L, G) – 16 / 25

Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), pohjoismaista pestoa, paahdettuja siemeniä ja friteerattua nokkosta

 

Savusiika (L) – 14

Krouvissa savustettua siikaa, karhunlaukkakastiketta, pikkelöityä parsaa ja mallasta 

 

Vuohenjuustosalaatti (VL, G) – 13 / 22

Vuohenjuustoa moussena ja palana (Saloniemen tila, Laitila), marinoitua raparperia (Veitakkalan kartano, Salo), salaatteja (Vaanelan puutarha, Perniö; Lindrothin puutarha, Turku) ja yrttikastiketta

PÄÄRUOAT

Lehtipihvi (L, G) – 28

Luomuhärän ulkofileestä lehtipihvi (Heli´s Highland, Paimio), murskattua yrttiperunaa, BBQ-maustevoita ja kevään kasviksia

 

 

Pippuripihvi (L, G) – 44

Luomuhärän sisäfilepihvi 160gr. (Heli´s Highland, Paimio), porkkanapyrettä, kevään kasviksia, pippurikastiketta ja friteerattua perunaa 

 

 

Päivän kala (L, saatavana G) – 33

Fenkolivoissa paistettua kotivesien kalaa (Toivosen lähikala, Mynämäki), hernepyrettä, murskattua yrttiperunaa, ruohosipulikastiketta ja pikkelöityä kurkkua

 

 

Kanaa (L, G) –  26

Hunajaglaseerattua kanaa (Laaksosen tila, Marttila), porkkanapyrettä, friteerattua perunaa ja tummaa rakuunakastiketta

 

 

Tofu (V) – 23

Friteerattua tofua (Jalofoods, Tammisaari), hernepyrettä ja belugalinssi-ragua

 

 

Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 27

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, aiolia, punasipulia, Myrttisten suolakurkkua ja tomaattia. Lisänä Coleslawta, aiolia ja maalaisranskalaisia



LASTEN ANNOKSET

Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 13

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi  (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia. Lisänä maalaisranskalaisia ja ketsuppia

 

Lasten kala (L) – 13

Paistettua päivän kalaa, voikastiketta, perunaa sekä tomaattia ja kurkkua

JÄLKIRUOAT

Juusto (VL, G) – 7

Pala juustoa (Saloniemen tila, Laitila), porkkanahilloketta ja mantelia

 

Pistaasia ja mansikkaa (L) – 12

Pistaasikakkua, raparperigranite (Veitakkalan kartano, Salo) ja mansikkaa

 

Jäätelöannos (VL, G) – 8

Vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta ja marenkia




Käytämme vain kotimaista lihaa. 

Kerrothan henkilökunnallemme mahdollisista erityisruokavalioistasi, valmistamme tuotteet juuri sinulle sopiviksi.Pidämme oikeudet muutoksiin.

Huomioithan, että gluteenittomat tuotteemme valmistetaan samassa tilassa, jossa käsitellään myös gluteenia. Emme voi taata tuotteiden täydellistä gluteenittomuutta.


VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. 

Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

🎉🎉 ETUJA 🎉🎉
LOUNASPASSILLA!

Lounaspassi toimii jatkossa myös kanta-asiakaskorttina! Sitä näyttämällä saat aina kuukauden etuuden.
TOUKOKUUN ETUUS: Gicelin burger 20 € (norm. 27 €)!  Mikäli sinulla ei ole vielä passia niin tule nappaamaan se matkaan Krouvista!