fbpx

Krouvin

À la Carte

À la Carte

Lähituottajat ja lähituottajien vastuullisesti ja puhtaasti tuotetut raaka-aineet ovat lähellä sydäntämme.
À la Carte -menu suunnitellaan käyttäen lähituottajien raaka-aineita.

Perjantaisin carte saatavilla lounaan jälkeen klo 15 alkaen.

ALKURUOAT

Härkätartar (M, G) – 16 / 25

Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), kapriksia, paahdettua punajuurta, sipulia sekä sinappikastiketta

 

Ravioli (L) – 14

Korvasienitäytteinen ravioli, sipuli-lientä ja parmesanjuustoa

 

Vuohenjuusto (L, G) – 12 / 19

Vuohenjuustomoussea (Saloniemen tila, Laitila), pikkelöityä kaalia, marinoituja kasviksia, salaatteja

(Lindrothin puutarha, Turku), sitruunavinegretteä ja siemeniä

 

PÄÄRUOAT

Karitsaa (L) –  36

Karitsaa kahdella tavalla (Mikkolan tila, Halikko; ), porkkanapyrettä, lipstikka-spelttiä ja sitruuna-timjamikastiketta

 

 

Pippuripihvi (L, G) – 42

Härän sisäfilepihvi 160gr., maa-artisokkapyrettä, paahdettua maa-artisokkaa (Haukkalan tila, Salo), friteerattua perunaa ja pippurikastiketta

 

 

Päivän kala (L, saatavana G) – 33

Fenkolivoissa paistettua kotivesien kalaa, poltettua perunaa ja ruohosipulikastiketta 

 

 

Kanaa (L) –  26

Hunajaglaseerattua kanaa (Laaksosen tila, Marttila), lipstikka-spelttiä, paahdettuja juureksia ja sitruuna-timjamikastikett

 

 

Vehtipihvi (V, G) – 23

Vegaaninen lehtipihvi, BBQ-maustevoita ja poltettua perunaa

 

 

Gicelin burger (L, saatavana G) – 26

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, aiolia, punasipulia, Myrttisten suolakurkkua ja tomaattia. Lisänä Coleslawta, aiolia ja maalaisranskalaisia

 

LASTEN ANNOKSET

Gicelin burger (L, saatavana G) – 13

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi  (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia. Lisänä on maalaisranskalaisia ja ketsuppia.

 

Lasten kala (L) – 13

Paistettua päivän kalaa, voikastiketta, perunaa sekä tomaattia ja kurkkua

VÄLIJUUSTO

Juusto (L, G) – 7

Pala juustoa (Saloniemen tila, Laitila), sokeroitua punajuurta ja mantelia

JÄLKIRUOAT

Tyrnimousse (VL, G) – 10 

Suolakaramellia, kauracrumblea ja valkosuklaakristallia

 

Jäätelöannos (VL, G) – 8

Vaniljajäätelöä, raparperikastiketta ja marenkia

L=LAKTOOSITON     V=VEGAANINEN     G=GLUTEENITON     M=MAIDOTON


Käytämme vain kotimaista lihaa. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.