fbpx

Krouvin

À la Carte

À la Carte

Lähituottajat ja lähituottajien vastuullisesti ja puhtaasti tuotetut raaka-aineet ovat lähellä sydäntämme.
À la Carte -menu suunnitellaan käyttäen lähituottajien raaka-aineita.

Carte saatavilla perjantaisin lounaan jälkeen klo 14 alkaen ja lauantaisin ja sunnuntaisin aukiolojen mukaan.

ALKURUOAT

Härkätartar (L, G) – 16 / 25

Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), paahdettua punajuurta, sipulia, sinapinsiemeniä ja sinihomejuustokreemiä (Peltolan juustola, Suonenjoki)

 

Kylmäsavustettua haukea (L, saatavana G) – 14

Kylmäsavustettua haukea (Toivosen lähikala, Taivassalo), pikkelöityjä kanttarelleja, Krouvin mallasnäkkileipää ja sinappikastiketta

 

Maa-artisokkakeittoa (L, G) – 12

Pehmeää maa-artisokkakeittoa, marinoitua omenaa (Paulan Omenatarha, Angelniemi) ja friteerattua maa-artisokkaa (Haukkalan tila, Salo)

PÄÄRUOAT

Krouvin herkkuvati kahdelle (L) – 68

Riistawallenberg (Vaskio), paahdettua kanaa (Laaksosen tila, Kuusjoki) ja yrtti-lammasmakkaraa (Mikkolan tila, Hajala). Lisänä uunijuureksia, paahdettua perunaa, kaalisalaattia ja puolukkakastiketta (Perttelin metsistä)

 

Härän pippuripihvi (L, G) – 44

Paistettua härän sisäfilepihviä 160gr., suppilovahveropyrettä (Perttelin metsistä), paahdettuja kauden kasviksia, friteerattua perunaa ja pippurikastiketta

 

Paistettua kuhaa (L, saatavana G) – 33

Voissa paistettua kuhaa (Toivosen lähikala, Taivassalo), anjoviskermaan muhennettua perunaa, uunijuureksia, pikkelöityjä suppilovahveroita ja suppilovahverokastiketta (Perttelin metsistä)

 

Kukkakaalipihvi (L, G) – 23

Paneroitua kukkakaalia, curry-kukkakaalipyrettä, kvinoaa (Rainingon luomutila, Yliskulma) ja kurpitsakastiketta (Rannikon Puutarha, Halikko)

 

Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 27

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio) kypsytettyä cheddarjuustoa (Jukolan Juusto, Leivonmäki), karamellisoitua omenaa ja sipulia (Paulan Omenatarha, Angelniemi), valkosipulimajoneesia, salaattia ja Krouvin pikkelöityä kurkkua (Rannikon puutarha, Halikko). Lisänä kaalisalaattia, valkosipulimajoneesia ja maalaisranskalaisia

LASTEN ANNOKSET

Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 13 

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Heli´s Highland, Paimio), cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia. Lisänä maalaisranskalaisia ja ketsuppia

 

Lasten kala (L) – 13

Paistettua päivän kalaa (Toivosen lähikala, Taivassalo), voikastiketta, keitettyä perunaa sekä tomaattia ja kurkkua

JÄLKIRUOAT

Juusto (L) – 16

Valikoima kotimaisia pientilajuustoja, sokeroitua punajuurta ja rosmariinigrissini

 

Suklaata ja tyrniä (L) – 12

Suklaakakkua, tyrnimoussea (Meritalo, Ylönkylä) ja suklaajäätelöä

 

Jäätelöannos (VL, G) – 8

Vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta ja marenkia

 

Affogato (VL, G) – 8

Vaniljajäätelöä ja espressoa

Käytämme vain kotimaista lihaa. 

Kerrothan henkilökunnallemme mahdollisista erityisruokavalioistasi, valmistamme tuotteet juuri sinulle sopiviksi.Pidämme oikeudet muutoksiin.

Huomioithan, että gluteenittomat tuotteemme valmistetaan samassa tilassa, jossa käsitellään myös gluteenia. 

 

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, V = vegaaninen, M = maidoton

Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. 

 

Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.