fbpx

Krouvin

À la Carte

À la Carte

Lähituottajat ovat lähellä sydäntämme. À la Carte -menu suunnitellaan käyttäen lähituottajien raaka-aineita.
Kaikkiin annoksiin kuuluu Ailan ja Jorman hapanjuurilla tehtyjä leipiä ja vaahdotettua voita. Suosittelemme ryhmämenuita yli 15-hengen seurueille.
Olethan yhteydessä niin teemme tarjouksen.

ALKURUOAT

Härkätartar (L, G) – 16

Saloniemen tilan luomuhärästä tehtyä tartaria (Saloniemen tila, Laitila), karhunlaukka- ja keltuaiskreemiä, graavattua kananmunan keltuaista (Kyheröisen kanala, Marttila), värikästä tomaatti-sipulisalaattista (Vaanelen puutarha, Perniö, Lassen luomu, Perniö; Hallonmäen tila, Perniö)

 

Kuhaa ja parsaa  – 14

Sokerisuolattua kuhaa Saaristomerestä (Toivosen lähikala, Mynämäki), parsasalaattia (Järvenkylän maatila, Sauvo)  ja jogurttikastiketta

 

Parsakeitto (L, G) – 12

Pehmeää parsakeittoa Järvenkylän maatilan parsasta, Sauvosta  ja uppomuna Kyheröisen kanalan kananmunasta.

PÄÄRUOAT

Krouvin herkkuvati kahdelle keskiajan tyyliin (L) – 68

Krouvin Schnitzel possunfileestä (Vallan maukas, Vehmaa), ylikypsää luomukiliä (Saloniemen luomutila, Laitila), naudan sisäfileevarras, lämmintä ruohosipuli-perunasalaattia, sipulikastiketta

 

 

Pippuripihvi (L, G) – 45

Naudan sisäfileepihvi (180gr) (Saloniemen tila, Laitila), friteeratut lohkoperunat, palsternakkapyreetä, kauden kasviksia, pehmeää pippurikastiketta

 

 

Kalaa (L, G) – hinta vaihtelee, kysy tarjoilijalta

Kotivesien kalaa, valkosipuliperunamuusia, fenkoli-valkoviinikastiketta

 

 

Kanaa ja polentaa (L, G) – 26

Yrttivoissa paistettua kanaa (Laaksosen tila, Marttila), paahdettua siitakesientä (Mikkolan sienituote, Raatala), raikasta sitruuna-vuohenjuustopolentaa (Saloniemen juustola, Laitila)

 

 

Parsarisotto (L, G) –22

Pehmeää sitrusrisottoa, marinoitua parsaa, karhunlaukkaöljyä, parmesaania, värikästä tomaatti-parsalaattia (Järvenkylän maatila, Sauvo; Hallonmäen tila, Perniö)

 

 

Gicelin burger (L) – 25

Briossisämpylän välissä ylämaankarjan luomujauhelihapihvi (Jusala Ranch, Suomusjärvi), pekonia, cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia, suolakurkkua, tomaattia, paprikamajoneesia, Coleslaw, maalaisranskalaisia ja majoneesidippiä

LASTEN ANNOKSET

Gicelin burger (L) – 13

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Saloniemen tila, Laitila), cheddarjuustoa, tomaattia, majoneesia, Coleslaw, maalaisranskalaisia ja majoneesi/ketsuppidippiä

 

Lasten kala (L, G) – 13

Paistettua päivän kalaa, kermaista kastiketta, perunapyreetä ja omenakurkkusalaattia L, G

JÄLKIRUOAT

Creme brulee (L, G) – 10

Mansikkaa ja sorbettia

 

Juustoa ja hilloketta (G) – 15

Kolmea erilaista luomujuustoa lähituottajalta (Saloniemen juustola, Laitila)  ja talon hilloketta

 

Jäätelöannos (L, G) – 9

Vanilja/suklaajäätelöä, kinuskikastiketta, kermavaahtoa, marenkia

L=LAKTOOSITON     V=VEGAANINEN     G=GLUTEENITON     M=MAIDOTON


Käytämme vain kotimaista lihaa. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.