Tervetuloa Rikalanmäelle nauttimaan herkullisesta ja runsaan täyttävästä Kekribrunssista. Brunssi tehdään käyttäen lähiseudun tuottajien laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita. Brunssi katetaan Krouviin, jossa tunnelma, makuelämykset ja palvelu yhdistyvät luoden unohtumattoman elämyksen.
Brunssi katetaan lauantaina 18.10. klo 12-15 ja sunnuntaina 19.10. klo 12-15.
Molemmat kattaukset ovat loppuunvarattuja, voit halutessasi ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle.
Menu
Omenamehua (Paulan puutarha, Angelniemi)
Mustikkasmoothie (Perttelin metsistä) (L, G)
Krouvin inkivääri-porkkanashotti (V, G)
Croissantteja (L), juurileipää ja saaristolaisleipää (Heikkilän tila, Paimio) (V)
Punajuurihummusta, omena-rosmariinihilloketta (V, G) ja voita (L) (Paulan puutarha, Angelniemi)
Salaattia, tomaattia ja kurkkua (Vaanelan puutarha, Perniö; Lindrothin puutarha, Turku) (V, G)