fbpx

Rikalanmäen

Isänpäivä

su 9.11.

Isänpäivä Rikalanmäellä

Tervetuloa viettämään Isänpäivää tunnelmalliselle Rikalanmäelle sunnuntaina 9.11.2025.

Tänä vuonna kattaukset katetaan ravintola Rikalan Krouvissa sekä ensimmäistä kertaa upeassa juhlatila Paja-Rikalassa. Paja-Rikalassa pyöreä pöytä varataan yhtä seuruetta kohden (min. 6 hlö).

Rikalan Krouvissa isänpäivän kattauksissa viihdyttää Eetu Sadeharju ja Paja-Rikalassa Siiri Halkilahti.

Menu on suunniteltu käyttäen puhtaita ja kotimaisia lähituottajien raaka-aineita. Menussa käytetään seuraavia pientuottajia:
Vaanelan Puutarha, Kulmalan Puutarha, Saloniemen juustola, Helsingin juustola, Lindrothin Puutarha, Heikkilän tila, Kotipellon Puutarha, Rannikon Puutarha, Karviaisten tila, Ellun kanat ja munat, Laaksosen tila, Kirakan tila, Peltolan Juustola ja Vallan Maukas

Rikalan Krouvin kattaukset klo 11.30 ja 14.00

Paja-Rikalan kattaukset klo 15.00

Rikalan Krouvin kattaukset klo 11.30 ja 14.00

Paja-Rikalan kattaus klo 15.00

Menu

Vihreää salaattia ja vinegretteä (V, G)

Perinteistä perunasalaattia (L, G)

Sydänsalaattia ja caesarkastiketta (L, G)

Kolmen kaalin salaattia (V, G)

Punajuuri-sinihomejuustosalaattia (L, G)

Krouvin silli- ja silakkavalikoima (L, G)

Katkarapuja Skagen (L, G)

Graavattua lohta ja sinappikastiketta (M, G)

Krouvissa savustettua lohta sekä pikkelöityjä metsäsieniä (M, G)

Savukalkkuna-terriiniä ja piparjuuricremeä (L, G)

Tilliperunaa (L, G)

Juurileipää, saaristolaisleipää (V) ja vaahdotettua voita (L, G)

Ylikypsää possua ja tummaa rosmariinikastiketta (M, G)

Paahdettua kanaa ja bbq-kastiketta (M, G)

Hernepyöryköitä, kurpitsapaistosta ja gurttikastiketta (V, G)

Paahdettua perunaa ja kauden juureksia (V, G)


Suklaa-mustikkamoussekakkua (L)

Puolukkakakkua (L)

Makeisia (V)


LAPSILLE

Lihapullia kermakastikkeessa

Friteerattua kanaa ja majoneesia

Keitettyä perunaa

Kurkkua, tomaattia ja melonia

Aikuiset 52 €
Lapset alle 5v. ilmaiseksi / 5-12 -vuotiaat 2 e/ikävuosi

Pöytävaraus

Valitse kattaus pöytävarauksen yhteydessä.