Tänä vuonna kattaukset katetaan ravintola Rikalan Krouvissa sekä ensimmäistä kertaa upeassa juhlatila Paja-Rikalassa. Paja-Rikalassa pyöreä pöytä varataan yhtä seuruetta kohden (min. 6 hlö).
Menu on suunniteltu käyttäen puhtaita ja kotimaisia lähituottajien raaka-aineita. Menussa käytetään seuraavia pientuottajia: Vaanelan Puutarha, Kulmalan Puutarha, Saloniemen juustola, Helsingin juustola, Lindrothin Puutarha, Heikkilän tila, Kotipellon Puutarha, Rannikon Puutarha, Karviaisten tila, Ellun kanat ja munat, Laaksosen tila, Kirakan tila, Peltolan Juustola ja Vallan Maukas
Rikalan Krouvin kattaukset klo 11.30 ja 14.00
Paja-Rikalan kattaukset klo 15.00
Rikalan Krouvin kattaukset klo 11.30 ja 14.00
Paja-Rikalan kattaus klo 15.00
Menu
Vihreää salaattia ja vinegretteä (V, G)
Perinteistä perunasalaattia (L, G)
Sydänsalaattia ja caesarkastiketta (L, G)
Kolmen kaalin salaattia (V, G)
Punajuuri-sinihomejuustosalaattia (L, G)
Krouvin silli- ja silakkavalikoima (L, G)
Katkarapuja Skagen (L, G)
Graavattua lohta ja sinappikastiketta (M, G)
Krouvissa savustettua lohta sekä pikkelöityjä metsäsieniä (M, G)
Savukalkkuna-terriiniä ja piparjuuricremeä (L, G)
Tilliperunaa (L, G)
Juurileipää, saaristolaisleipää (V) ja vaahdotettua voita (L, G)
Ylikypsää possua ja tummaa rosmariinikastiketta (M, G)
Paahdettua kanaa ja bbq-kastiketta (M, G)
Hernepyöryköitä, kurpitsapaistosta ja gurttikastiketta (V, G)
Paahdettua perunaa ja kauden juureksia (V, G)
Suklaa-mustikkamoussekakkua (L)
Puolukkakakkua (L)
Makeisia (V)
LAPSILLE
Lihapullia kermakastikkeessa
Friteerattua kanaa ja majoneesia
Keitettyä perunaa
Kurkkua, tomaattia ja melonia
Aikuiset 52 € Lapset alle 5v. ilmaiseksi / 5-12 -vuotiaat 2 e/ikävuosi