Härkätartar (M, G) – 16 / 25
Luomuhärästä tehtyä tartaria (Saloniemen tila, Laitila), sipulia, kaprista, pikkelöityjä sinapinsiemeniä, lämmintä häränhäntälientä ja sipulimajoneesia
Toast Skagen (L, saatavana G) – 14
Krouvin saaristolaisleipää (Heikkilän tila, Paimio), katkaraputäytettä ja keitettyä kananmunaa (Ellun kanat ja munat, Raatala)
Vihreä salaatti (V, G) – 8
Salaatteja ja yrttejä (Vaanelan puutarha, Perniö; Lindrothin puutarha, Turku), marinoitua kurkkua, fenkolia ja yrttikastiketta (Lindrothin puutarha, Turku)
Maalaisranskalaisia (V, G) – 8
Sipulimajoneesia ja ketsuppia
Lehtipihvi (L, G) – 28
Luomuhärän ulkofileestä lehtipihvi (Saloniemen tila, Laitila), perunapyrettä, haudutettua purjoa ja tummaa rosmariinikastiketta
Härän sisäfilepihvi (L, G) – 44
Paistettua härän sisäfilepihviä 160gr., palsternakkapyrettä, paahdettuja juureksia, perunakakkua ja pippurikastiketta
Päivän kala (L, saatavana G) – 33
Voissa paistettua kotivesien kalaa, anjoviskermaan muhennettua perunaa, paahdettuja juureksia ja fenkolikastiketta
Kanaa (L, G) – 26
Grillattua kanaa (Laaksosen tila, Marttila), perunapyrettä, haudutettua purjoa ja tummaa rosmariinikastiketta
Risottoa (L, G, saatavana V) – 23
Punajuuri-risottoa, vuohenjuustoa moussena ja paistettuna sekä balsamicoa (Saloniemen tila, Laitila)
Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 27
Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Saloniemen tila, Laitila), rapeaa pekonia, cheddarjuustoa, sipulimajoneesia, salaattia ja Krouvin pikkelöityä kurkkua. Lisänä Coleslawta, sipulimajoneesia ja maalaisranskalaisia
Gicelin burger (L, saatavana G ja V) – 13
Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Ylivesän luomutila, Kruusila), cheddarjuustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia. Lisänä maalaisranskalaisia ja ketsuppia
Lasten kala (L) – 13
Paistettua päivän kalaa, voikastiketta, varhaisperunaa sekä tomaattia ja kurkkua
Juusto (L) – 16
Valikoima kotimaisia pientilajuustoja, kirsikka-lakritsihilloketta ja mantelia
Suklaata ja vadelmaa (L, sis. pähkinää) – 12
Suklaakakkua, suklaa-vadelmamoussea ja vadelmajäätelöä
Jäätelöannos (VL, G) – 8
Vaniljajäätelöä, mustikkakastiketta ja marenkia
Affogato (VL, G) – 8
Vaniljajäätelöä ja espressoa
Maa-artisokkakeitto (L, G) – 12
Pehmeää maa-artisokkakeittoa, friteerattua maa-artisokkaa (Haukkalan tila, Salo) ja marinoitua omenaa (Paulan Puutarha, Angelniemi)
Pippuripihvi (L, G) – 40
Luomunaudan sisäfileepihvi 160 g. (Saloniemen juustola, Laitila), palsternakkapyrettä, oluessa haudutettua sipulia, friteerattua perunaa ja pippurikastiketta
Minttujäädyke (VL, G) – 10
Lämmintä suklaakastiketta, minttulunta ja suklaacrumblea
Härkätartar (M, G) – 16
Luomuhärästä tehtyä tartaria (Heli´s Highland, Paimio), kapriksia, pikkelöityjä suppilovahveroita Perttelin metsistä, friteerattuja juureksia sekä Worchestershire-majoneesia
Päivän kala (L, saatavana G) – 32
Paistettua kotivesien kalaa (Toivosen lähikala, Mynämäki), murskattua tilliperunaa ja mätikastiketta
Minttujäädyke (VL, G) – 10
Lämmintä suklaakastiketta, minttulunta ja suklaacrumblea
Kylmäsavuhauki (L) – 15
Kylmäsavustettua haukea (Toivosen lähikala, Mynämäki), mallasmurua, pikkelöityä fenkolia ja sinappikastiketta
Kanaa (L, G) – 26
Paistettua kanan rintafilettä (Laaksosen tila, Marttila), rosmariini-perunakakkua, haudutettua purjoa ja tummaa omenakastiketta
Jäätelöannos (VL, G) – 8
Vanilja/suklaajäätelöä, kinuskikastiketta ja marenkia
Käytämme vain kotimaista lihaa.
Kerrothan henkilökunnallemme mahdollisista erityisruokavalioistasi, valmistamme tuotteet juuri sinulle sopiviksi.Pidämme oikeudet muutoksiin.
Huomioithan, että gluteenittomat tuotteemme valmistetaan samassa tilassa, jossa käsitellään myös gluteenia.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, V = vegaaninen, M = maidoton
Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta.
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.