fbpx

Krouvin

Talviloman

À la Carte 16.2.-25.2.

À la Carte

Talvilomalla herkutellaan talvilomaviikon carte-listan annoksilla!
Alakouluikäiset syövät listan annokset 9 eurolla.
Tervetuloa nauttimaan!

MENU

Lohikeitto – 11 / 15 (L, G)

 

 

 Lämmin kanacaesar – 12 / 19 (L)

Rapeita salaatteja, caesarkastiketta, kananpoikaa, krutonkeja, parmesanjuustoa, yrttimarinoitua tomaattia 

 

 

Savulohisalaatti – 12 / 23 (L)

Rapeita salaatteja, uppomunia, yrttimarinoitua punasipulia, kurkkua, tomaattia, paahdettuja juureksia, itsesavustettua lohta, talon saaristolaisleipää, sinappikastiketta 

  

 

Pasta Bolognese –  22 (L)

 

 

 Fish and chips – 22 (L, G)

Rapeaksi paistettua lohiperhosta, tillimajoneesia, ranskalaiset, vihersalaattia, balsamicoa 

 

 

 Kanakori ja talon ranskalaiset  18 (L, G)

Maissipaneroitua kanaa, currymajoneesia, sipulirenkaita, vihersalaattia, balsamicoa 

 

 

 Gicelin burger  –  25 (L)

Briossisämpylän välissä luomujauhelihapihvi (Saloniemen tila, Laitila), pekonia, cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia, suolakurkkua, tomaattia, paprikamajoneesia tuoreesta paprikasta, Coleslaw, maalaisranskalaisia ja majoneesidippiä  

 

 

Viikinkien pippuripihvi  – 45 (L, G)

Takuumurea naudan sisäfileepihvi 180gr., talon pehmeää pippurikastiketta, vihanneksia, friteeratut perunat

 

 

Lehtipihvi ja talon ranskalaisia –  25 (L, G)

 

 

 Punajuuririsotto ja vuohenjuusto  –  22 (L, G)

Pehmeää risottoa, paahdettua vuohenjuustoa, punajuurisipsejä 

 

JÄLKIRUOAT

Suklaakakkua ja vaniljajäätelö  – 10 (L, G)

 

Jäätelöannos  – 8 (L, G)

Kinuskikastiketta, kermavaahtoa ja marenkia

L = Laktoositon, G = Gluteeniton

Käytämme vain kotimaista lihaa ja suosimme lähituottajien raaka-aineita.

Mahdolliset poikkeukset ilmoitettu erikseen kunkin ruoan yhteydessä.